Articles Donate Monthly donation How to help For parents For fairies LV RU EN
Back

Atbalsta nozīme mamām ar steidzīgiem mazuļiem: «Labestības skapītis»

Toņa Gņotova

Kad pasteidzīgais mazulis piedzimst priekšlaicīgi, vecāki bieži vien nav gatavi šim notikumam. Neplānota dzemdība prasa īpašu uzmanību un rūpes, kā arī specializētas lietas, kuru vecākiem var vienkārši nebūt. Šādās situācijās mūsu labdarības klubs ar lepnumu piedāvā iniciatīvu «Labestības skapītis».

Kas ir «Labestības skapītis»?

«Labestības skapītis» ir apģērbu līdz 50. izmēram un citu noderīgu lietu kolekcija, kas īpaši paredzēta mammām un steidzīgajiem mazuļiem. Mēs šeit vācam un glabājam visas nepieciešamās lietas, lai grūtajā brīdī ģimenes varētu saņemt visu nepieciešamo bez liekām raizēm un satraukumiem.

Ko jūs varat atrast «Labestības skapītī»?

- Apģērbs līdz 50. izmēram: atrast apģērbu tik maziem mazuļiem ir ļoti grūti, un ne visi veikali piedāvā šādus izmērus. Mūsu skapītī vienmēr ir apģērbs, kas der pat vismazākajiem.
- Noderīgi piederumi: mums sūta piena pumpjus, speciālas karotītes un daudzas citas noderīgas lietas, kas atvieglo rūpes par mazuli.
- Siltie komplekti: mammas var izmantot visu, kas viņām nepieciešams, tostarp arī mūsu siltus komplektus, ko ar mīlestību ir adījušas mūsu kluba dalībnieces. Ko mēs dāvinām 

Kāpēc tas ir svarīgi?

Mammas ar pasteidzīgajiem mazuļiem bieži vien ir situācijā, kad viņas vienkārši nav paguvušas sagatavoties mazuļa piedzimšanai. Daudzas lietas, kas nepieciešamas, lai rūpētos par priekšlaicīgi dzimušu bērnu, nav pieejamas parastajos veikalos, un vecāki var nezināt, kur tās meklēt. «Labestības skapītis» risina šo problēmu, nodrošinot visu nepieciešamo vienā vietā.

Kā jūs varat palīdzēt?

Ja jums ir kaut kas, kas var palīdzēt mammām un viņu steidzīgiem mazuļiem, mēs ar lielu prieku un pateicību pieņemsim to kā dāvinājumu. Jūsu ziedojumi palīdzēs padarīt šo grūto periodu nedaudz vieglāku daudzām ģimenēm.

Kā uzzināt vairāk?

Lai uzzinātu vairāk par «Labestības skapīti» un citām mūsu kluba iniciatīvām, rakstiet mums sociālajos tīklos. Mēs vienmēr esam gatavi atbildēt uz jūsu jautājumiem un pieņemt jūsu palīdzību.

 

Atbalsts, ko mēs sniedzam mammām ar pasteidzīgajiem mazuļiem, izmantojot «Labestības skapīti», spēlē lielu lomu viņu dzīvēs. Šīs vienkāršās, bet tik svarīgās lietas palīdz ģimenēm tikt galā ar grūtībām un dāvā rūpju un atbalsta sajūtu. Kopā mēs varam padarīt šo pasauli nedaudz siltāku un labestīgāku tiem, kam īpaši nepieciešama mūsu palīdzība.

Ar mīlestību un rūpēm,  
Tonija un labdarības kluba Steidzīgo bērnu fejas fejām

More articles from For parents